Topi lama nampak baru tanpa perlu bayar mahal untuk cuci

Kit khas untuk mencuci topi yang dah berkuap, berbau dan kotor.

Masalah biasa yang dialami pemilik topi

Ramai yang cuba bersihakan topi dengan cara menggunkan mesin atau basuh dengan tangan. Malangnya topi yang dibeli mahal-mahal akhirnya topi jadi lembek dan tak cantik.

Nak buat macam mana?

Takkan nak biar topi kesayangan begitu sahaja.

Nak beli baru sayang dengan topi yang ada.

Nak basuh pula jadi tak cantik lepas tu.

Kulat mula tumbuh.

Warna pun semakin luntur.

Bentuk pun makin tak cantik.

Topi pun mula mengeluarkan bau yang tak sedap

Nak pakai pun tak selera dah!

Sayanglah topi beli mahal-mahal tapi dah tak cantik.

Sekarang anda boleh bersihkan topi anda dengan mudah dan murah dengan MKA CLEANING KIT

MKA CLEANING KIT merupakan set lengkap penjagaan cap kesayangan anda yang BERFUNGSI sebagai pembersih topi dan mengekalkan bentuk asal topi. Topi anda akan nampak setiasa baru.

MKA CLEANING KIT berkesan menyelesaikan masalah topi seperti berikut

Kesan peluh & air hujan

Kulat

Topi berbau hapak

Tengok bagaimana MKA Cleaning Kit bertindak pantas menyelesaikan masalah topi anda.

Pertama dan No1 di Malaysia - Belum pernah ada lagi produk begini keluaran Malaysia.

Melindungi daripada UV

Warna topi kekal dan tak mudah luntur.

Menghilangkan bau

Apa pun bau topi anda akan hilang dengan mudah dan berbau wangi.

Mengekalkan bentuk topi

Topi anda sentiasa kelihatan cantik dan menarik.

Topi nampak sentiasa baru

Topi anda tetap macam baru walaupun dah banyak kali cuci dengan MKA Cleaning Kit.

Kesan segera anda akan dapat apabila menggunakan MKA CLEANING KIT

Kekal bergaya

Ke mana-mana bergaya dengan topi anda kerana sentiasa nampak baru dan keras.

Yakin

Tak risau kalau topi kena peluh atau air sebab boleh dicuci semula dengan pantas.

Tak takut dah

Tak takut dah masalah bau hapak dan kulit sebab MKA CLEANING KIT boleh menghilangkannya dengan mudah.

Hampir 1000 unit dah terjual

1
Unit terjual

Dan semakin bertambah!

Tengok hasil-hasil topi yang telah dicuci dengan MKA Cleaning Kit ini...

"Kesan peluh dah clear"

"Kulat pun hilang"

"Macam baru"

"Warna kembali terang"

"Macam beli cap baru"

"Kesan peluh hilang bos"

Jaminan kami

Kami beri jaminan produk ini memang berkesan. Kalau anda dah pakai dan tak menjadi, kami pulangkan wang anda 100% tanpa banyak soal.

Tawaran istimewa untuk anda yang beli sekarang!

Tawaran ini adalah dalam masa terhad sahaja. Boleh ditutup pada bila-bila masa sahaja.

Bonus 1#

MKA cap shape & clean bernilai RM59

Bonus 2#

MKA cap freshner bernilai RM37

Bonus 3#

MKA brush bernilai RM17

Bonus 4#

Nano Sponge bernilai RM15

Bonus 5#

5 keping sticker MKA bernilai RM25

Bonus 6#

T-shirt MKA JAPAN bernilai RM47

Semua yang anda akan dapat ini bernilai RM200. Tapi anda hanya perlu bayar RM200 RM90 sahaja.

Beli sekarang!

Sementara promosi masih ada

MKA Cleaning Kit

Harga Normal: RM200

RM90

  • MKA cap shape & clean bernilai RM59
  • MKA cap freshner bernilai RM37
  • MKA brush bernilai RM17
  • Nano Sponge bernilai RM15
  • 5 keping sticker MKA bernilai RM25
  • t-shirt MKA JAPAN bernilai RM47
  • Postage percuma
  • Jaminan wang dipulangkan

Laman tempahan akan dibuka selepas anda menekan butang hijau diatas.

P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini sahaja dan diwebsite ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan.


Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali

All Rights Reserved. MKA AZLAN ENTERPRISE (Co no: TR0092340-K)
Alamat Perniagaan : LOT SPF 02 GIANT HYPERMARKET KUALA TERENGGANU,TERENGGANU
Tel: 0139227014 | Email: mkasnapback@gmail.com

*PENAFIAN: Tidak boleh. MKA CLEANING KIT hanya boleh mengekalkan warna sedia ada topi anda. MKA CLEANING KIT hanya menghilangkan kesan peluh, air, kulat dan bau hapak pada topi. Ia mengekalkan warna asal topi dan bukannya membuat warna yang sudah pudar menjadi terang.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager